Pączki sushi: nowy kulinarny trend podbija Instagram. W takiej wersji moglibyśmy je jeść codziennie
Najnowszy, szalony trend na Instagramie podbija sera wszystkich wielbicieli japońskiej kuchni. Łączy w sobie, to co najlepsze z obydwu kulinarnych światów: pączka i sushi…
Najnowszy, szalony trend na Instagramie podbija sera wszystkich wielbicieli japońskiej kuchni. Łączy w sobie, to co najlepsze z obydwu kulinarnych światów: pączka i sushi. Pączek sushi zrobiony jest z ryżu, odciskanego w specjalnej formie. Gdy jest gotowy, należy go przyozdobić słodkimi lub pikantnymi produktami spożywczymi. Wszystko zależy od tego, na co mamy ochotę. Twórcą najnowszego trendu (sushi doughnut) jest Australijka o imieniu Sam, specjalizująca się w wegańskiej kuchni. Jej proste propozycje, zwieńczone czarnym sezamem, imbirem, awokado, wasabi i majonezem wywołały prawdziwą burzę na Instagramie. Jeśli sama masz ochotę na sushi w niniejszej wersji, sprawdź propozycje, które przygotowaliśmy specjalnie dla Ciebie.
Dodano 0 komentarzy
Zostaw komentarz
Chcesz wyrazić swoją opinię ?
Zostaw odpowiedź!