Zielona papryka z rusztu, pokropiona oliwą; surowe warzywa, maczane w sosie guaacamole (sok z awokado, przecieru pomidorowego i przypraw); sałata skropiona sokiem z limonki, olejem z orzechów włoskich i posypana utartymi orzechami; tarta marchewka skropiona sokiem z cytryny.
Przyrządź sałatkę z owoców o złotym miąższu, jak morele, pomarańcze, brzoskwinie melony, mango i grejpfruty.
Wybierz bogate w cynk skorupiaki, jak ostrygi i kraby, jedz krewetki.
Wypijaj przynajmniej osiem szklanek wody dziennie; urozmaicaj ją sokami z cytrusów, jabłek, moreli, ananasa oraz sokami warzywnymi.
Awokado pokropione oliwą z oliwek; od czasu do czasu garść mieszanych orzechów, na przykład orzechów włoskich i migdałów.
Dodano 0 komentarzy
Zostaw komentarz
Chcesz wyrazić swoją opinię ?
Zostaw odpowiedź!